tirsdag 8. januar 2013

Godt nytt år!

Siden det har vært så utrolig mye sykdom her i huset i det siste, hadde jeg ikke tenkt å dekorere noe særlig på nyttårsbordet i det hele tatt, da jeg ventet et vennepar og deres barn til nyttårsaften, med full kalkunmiddag. For, helstekt kalkun med alt tilbehør, dessert, og pass av to små barn når man ikke er helt på topp, tilsier at man bør prioritere litt på hva energien går til. Men, jeg klarte jo selvfølgelig ikke å la vær. Det bare strider i mot perfeksjonisten i meg! Og siden jeg ikke hadde noe konkret å pynte med (annet enn de forhåndsinnkjøpte serviettene), fant jeg frem det jeg hadde tilgjengelig, litt sånn i siste liten. 


Alt jeg brukte var de enkle fine juleserviettene mine, kvister klippet fra et tre i hagen (og satt i en gammel liten krystallvase jeg hadde), et vanlig hvitt ark til å klippe ut snøkrystaller (som jeg hengte i kvistene i hvit sytråd), rester fra et julegavepapir i sølv & enda et vanlig hvitt ark - som jeg stanset ut små snøkrystaller av, og strødde utover bordet. Resultatet ble vel et slags naturpreget/vinter-aktig tema? Og ikke minst, enkelt.. ;)Middagen (den helstekte kalkunen med stuffing, hjemmelagde fløtesausen av kalkunkraften, med mandelpotetene, babygulerøttene, selkapsertene, og rosenkålen..!) glemte jeg selvfølgelig å ta bilde av, i alt styret.. :/ Men, husket i det minste å få tatt et bilde av desserten, saftig & krydret Amerikansk Eplekake! 

Lucas Leander, Julian, og Emma Marielle :)


Og må også legge til et skikkelig julestemningsbilde av Julian ved Julenissens postkasse på torget i Tønsberg i førjulstiden, var skikkelig stas å sende årets ønskeliste.
Go'gutta på julekvelden. Lille pluggen min, og en overivrig storebror.. ^^

Skjønne lille Max min.

Og Max sine to søte små tenner, som endelig er store nok til å bli foreviget på bilde.. ^^


Håper alle kjente, og ukjente, hittil har hatt en fin start, og får et videre fint 2013!


-Ina-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar