fredag 23. november 2012

Små barnevennlige interiør-endringer.

Små hverdagslige øyeblikk, som er viktige milepæler for barna, gjør meg så glad! Og som alle mødre sier, tida går for fort! Baby'n min vokser for fort..! Snart krabber han, går, begynner i barnehagen, begynner på skolen og vil ikke kose mamma'n sin mer for det er flaut, får seg kjæreste, flytter hjemmefra, og plutselig ser jeg gutta bare i ferier o.l.. Og sånn går jo historien, uunngåelig nok. Så det gjelder å ikke ta hverdagen, og de små øyeblikkene for gitt.. :)

I dag kom den gamle lekegrinda til Julian frem, da det har blitt tydelig at det var tiden for det, og Max koset seg fælt i lekeparadiset sitt.
Måtte flytte litt på ting i den lille stua mi for å få plass til lekegrinda,  men synes den fikk en grei plassering til slutt.
Og så har jeg fått peace puta jeg har ønsket meg! Sånne fine overraskelser er alltid koselig :)
Og The Holstee Manifesto har kommet opp på veggen.

Nå skal jeg pakke inn litt kalendergaver og julegaver, og nyte fredagskvelden mens gutta (endelig) sover fredelig. I morgen skal det ryddes i inne - og  uteboden, som trengs innimellom, gi bort/selge/kaste ting man strengt talt ikke trenger eller vil ha mer. Liker ikke å ha for mye greier, og føle at jeg drukner i unødvendige ting. Greit å ta en kvitte-seg-med-drit-sjau før jul og et nytt år ;)


Ha en fin fredagskveld! 
-Ina-


4 kommentarer:

 1. Store flinke gutten til tante:)
  Hvor er den puta fra?ønske:)
  <3 tante kate <3

  SvarSlett
 2. Bohus :) Kanskje den dukker opp under juletreet ditt i år da..? ;)
  Klem <3

  SvarSlett